Best beoordeelde aanbieder van houtpellets in Nederland

Nieuw: de eerste heftruck speciaal gemaakt voor het bezorgen van houtpellets

Zweedse Pellets Heftruck

Onze ervaring in het leveren van houtpellets gecombineerd met de technische expertise van Prins Maasdijk, heeft gezorgd voor deze prachtige innovatie binnen de houtpelletmarkt. De superlichte heftruck kan oppervlaktes overbruggen die onbegaanbaar zijn voor normale heftrucks, zonder sporen achter te laten. De heftruck mag de openbare weg op, waardoor we veel makkelijker klanten kunnen bedienen …

Lees meerNieuw: de eerste heftruck speciaal gemaakt voor het bezorgen van houtpellets

Zweedse Pellets steunt ‘Elk kind een bal’

Zweedse Pellets Elk Kind een Bal

Kinderen bewegen te weinig!
Het zal vast niet een verassing voor je zijn; kinderen bewegen steeds minder. Uit een onderzoek bleek zelfs dat 85%(!) van de kinderen te weinig beweging krijgt. Zowel sporten als buiten spelen wordt onder kinderen steeds minder populair. Dat terwijl we allemaal weten hoe belangrijk sporten met andere kinderen is voor hun sociale ontwikkeling. Daar moet iets aan gebeuren! Daarom steunen wij ‘Elk Kind Een Bal’.

Lees meerZweedse Pellets steunt ‘Elk kind een bal’

Zomer update 2018

In je favoriete tuinstoel, met die heerlijke warme zon, genietend van al het moois dat de zomer te bieden heeft, sta je misschien geen moment  stil bij die redder in nood bij dat toch zo grillige Nederlandse weer; je pelletkachel. Alhoewel ook Hendrik en ik enorm genieten van dit – voor Nederland – ongekend mooie weer, hebben we zeker niet stilgestaan! In dit bericht geven we jou dan ook graag een kleine update waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest.

Lees meerZomer update 2018

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-