Best beoordeelde aanbieder van houtpellets in Nederland

Nieuw: draagvriendelijke zakken van 10kg

Jullie feedback helpt ons om nog beter te worden!
Afgelopen december heeft Pieter een onderzoek gedaan voor zijn scriptie. Onze missie is om de beste service en kwaliteit van pelletaanbieders in Nederland te leveren. Om dat te bereiken horen we graag van klanten wat we beter kunnen doen. Veel van onze klanten namen de tijd om ons te helpen en vulden de vragenlijst in. Hier zijn wij ontzettend blij mee! De feedback die wij terugkrijgen van onze klanten helpen ons enorm. 2021 is het jaar dat we bezig gaan om de feedback van klanten te implementeren!

’16kg zakken zijn soms lastig te tillen’
Eén van de dingen die we vaker hoorden was dat onze standaard 16kg zakken lastig te tillen zijn. We snappen dat dit erg vervelend is, omdat we zelf als pelletkachelgebruiker weten hoe vaak je een zak uit de opslag naar de kachel moet tillen. Daarom zijn we met onze Zweedse hofleverancier Stockhorvan aan de slag gegaan om een zak te ontwerpen die makkelijker te tillen is.

Wikken en wegen
We zijn na gaan denken over de juiste hoeveelheid en grote. Een zak die te klein is (8kg) is misschien makkelijk te tillen, maar zorgt ervoor dat je twee keer zo vaak de pelletkachel bij moet vullen als met een 16kg zak. Een zak die groter is (12kg) heeft misschien de juiste hoeveelheid maar is alweer redelijk zwaar. Uiteindelijk, zijn we na wat wikken en wegen (letterlijk), uitgekomen op een zak van 10kg. Een stuk lichter dan de 16kg zak en in een compacter formaat, waardoor het makkelijk te tillen is.

Probeer als eerste de nieuwe 10kg zakken!
De eerste 10kg zakken staan ondertussen klaar voor hun reis van Zweden naar Nederland. Wil jij één van de eerste zijn om de 10kg zakken houtpellets te testen? De 10kg zakken zijn nu eerst alleen te bestellen per pallet: Pallet Zweedse houtpellets met 84 zakken van 10kg

De 10kg zakken houtpellets zijn om dit moment nog in een Stockhorvan zak, maar we gaan zo snel mogelijk bezig met ons eigen Zweedse Pellets design!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-