Best beoordeelde aanbieder van houtpellets in Nederland

Nieuw: de eerste heftruck speciaal gemaakt voor het bezorgen van houtpellets

Maak kennis met de Zweedse Pellets Prins Sprinter. Deze heftruck kan opslagplaatsen bereiken die voor normale heftrucks onbereikbaar zijn.

Onze ervaring in het leveren van houtpellets gecombineerd met de technische expertise van Prins Maasdijk, heeft gezorgd voor deze prachtige innovatie binnen de houtpelletmarkt. De superlichte heftruck kan oppervlaktes overbruggen die onbegaanbaar zijn voor normale heftrucks, zonder sporen achter te laten. De heftruck mag de openbare weg op, waardoor we veel makkelijker klanten kunnen bedienen die op plaatsen wonen waar onze vrachtwagen niet kan komen. Tot slot, zorgt de compactheid en behendigheid ervoor dat we zonder problemen moeilijk te bereiken opslagplaatsen kunnen bereiken. In dit artikel vertellen we graag wat meer over deze nieuwe aanwinst en waarom wij er zo enthousiast over zijn.

Het nieuwe lid van de Zweedse Pellets vloot poseert met onze vrachtwagen.
Samen zijn ze een dynamisch duo die de Zweedse houtpellets in alle uithoeken van het land tot in de opslag kan bezorgen

Al eens bij Zweedse Pellets besteld? Dan weet je dat we je houtpellets op de door jou gewenste plaats bezorgen. Na twee seizoenen actief te zijn, hebben we heel wat bestellingen mogen afleveren. Alhoewel we heel veel plezier en succes hebben met het bezorgen (veel klanten zijn erg te spreken over onze service gerichte aanpak en enthousiaste bezorgers), kwamen we er tijdens het bezorgen ook achter dat we met de normale heftruck niet altijd de opslag van de klant konden bereiken. Enerzijds omdat de ondergrond van het erf vaak te zacht was voor onze normale heftruck, anderzijds omdat het pad naar het erf niet bereikbaar was met onze vrachtwagen. Dit willen we natuurlijk graag verbeteren!

Een behendige, compacte lichtgewicht heftruck die ook nog eens makkelijk door grind en gras kon rijden zonder sporen achter te laten, dat is wat we wilden.

Zo kwamen we uit bij Prins Maasdijk, expert in het ontwikkelen van heftrucks. We wilden graag een behendige, compacte lichtgewicht heftruck die ook nog eens makkelijk door grind en gras kon rijden zonder sporen achter te laten.

Zoals je al kon zien in het filmpje, heeft Prins Maasdijk ruimschoots aan deze wens voldaan. Ook met dank aan Themmen Heftrucks uit Leeuwarden voor het leveren. De Zweedse Pellets Prins Sprinter:

  • Heeft extra brede banden voor een grotere bodemvrijheid, waardoor de heftruck niet vast komt te zitten in zachte oppervlaktes zoals gras en grind.
  • Kan tot wel 25 km/uur en mag op de openbare weg. Ideaal dus voor onze klanten die op een plaats wonen waar een vrachtwagen niet kan komen.
  • Weegt slechts 1400kg, en heeft een hefcapaciteit van 1000kg, ideaal voor het vervoeren van een pallet houtpellets zonder sporen achter te laten dus.
  • Is maar 1,30 meter breed, en kan over drempels tot wel 15cm rijden, waardoor de heftruck direct al in de meeste opslagplaatsen kan leveren.
  • Is enorm behendig, waardoor deze gemakkelijk langs of om obstakels heen kan manoeuvreren.
  • Wordt bestuurd door een bekwame en enthousiaste bezorger, die met alle liefde deze winter je nieuwe voorraad houtpellets komt bezorgen waar en wanneer jij wilt!

Al met al zijn we erg enthousiast en we hopen onze klanten dit seizoen nog beter van dienst te kunnen zijn. Hopelijk tot snel!

Hendrik en Gepke Bijlsma

1 gedachte over “Nieuw: de eerste heftruck speciaal gemaakt voor het bezorgen van houtpellets”

  1. Ik ga er van uit dat op deze wijze de 2 bags, die ik nu besteld heb vlot in mijn carport bezorgd kunnen worden. Ik ben zeer benieuwd of deze Zweedse pellets beter gaan presteren dan de Plosplan pellets, die ik tot nu toe gebruik. Daar heb ik wel last van snel zwart wordend ruitje en 0,7% as betekent elke 2 weken de asla vol. Dat zou nu dus pas elke maand zijn. Ik ben zeer benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,-