Levertijd en bezorging

levering bezorgservice Zweedse Pellets

Bij Zweedse Pellets bezorgen wij de houtpellets & houtbriketten zelf. Hierdoor kunnen we ook kwaliteit van onze service garanderen bij het leveren. Wij bezorgen door heel Nederland*.

Levertijd

Per product hanteeren wij een andere levertijd. Kijk op de productpagina welke levertijd dit is. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij 1 a 2 werkdagen voor de bezorging contact met je op om de bezorgdatum te bepalen. We bezorgen in een tijdvak van twee uur. Je hoeft dus nooit een hele dag voor je bestelling thuis te wachten!

In overleg is veel mogelijk, zelfs bezorging in de avond!

Belangrijk: Wanneer je niet thuis bent, geef dan tijdens uw bestelling instructies door voor de chauffeur.

Bezorgkosten

Bezorging is altijd gratis.

De levertijd is een indicatie en kunnen geen rechten aan worden ontleent. Wanneer je een grote bestelling plaatst (meerdere pellets),  kan de levertijd langer of korter zijn. Hier berichten wij je over. Het kan ook zijn dat onze chauffeur nog extra ruimte heeft om een bestelling eerder uit te voeren. Hierover nemen wij altijd eerst contact met je voor op!

*Met uitzondering van de Waddeneilanden. Woon je op de Waddeneilanden? Neem dan eerst even contact met ons op.

Afhaalpunten

Zweedse Pellets werkt samen met afhaalpunten over het hele land. Kun je dus niet wachten op je bestelling? Of wil je eerst eens een proberen? Vind hieronder een afhaalpunt bij jou in de buurt:

De waardering van www.zweedsepellets.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 384 reviews.
Secured By miniOrange